Kokemuksia

"Yhteistyö on sujunut joustavasti ja teodattaminen työn kulusta hyvällä tasolla."

"Työ hoidettiin mallikkaasti ja ammattimaisesti."

"Kuivaustyö sujui jouhevasti. Kuivauslaitteet näyttivät teknisesti uusilta ja tehokkailta. Myös tiedonkulku sujui hyvin."

"Homma toimii ihan hyvin ja jos jotakin selvennystä on pyydetty, niin se on aina saatu heti. Hinta hieman korkeampi kuin muilla, mutta se ei ole kriittinen asia."

"Palvelu oli hyvä ja minut pidettiin ajantasalla."

"Kokonaisuus toimi todella hyvin. Tapahtumien etenemisestä informoitiin suhteellisen hyvin ja toiminta oli asiantuntevaa."

"Hyvää asiantuntevaa työtä - ei mitään moitittavaa."

"Homma toimi, miehet asiallisia, raportit hyviä, asukas tyytyväinen.  Aliurakoitsijan työt oli aikataulutettu kuivaukseen ja muihin ulkopuolisiin töihin nähden hyvin. Joka on todella harvinaista herkkua."

"Ammattitaitoinen henkilöstö ja nopea palvelu."

"Vaikka oli ongelmia, niin teidän jätkät hoiti sen mielestäni niin hyvin kuin niissä olosuhteissa pystyi."

"Työntekijät ystävällisiä ja pitivät ajan tasalla mitä remontissa tapahtuu."

"Tiedotus kuivatuksen kestosta heti alussa ja myös väliaikatiedotus oli hienosti hoidettu, koska perheellisenä oli hyvä tietää, kuinka pitkään kph oli pois käytöstä.  Lisäksi välitarkistuksessa tekijä informoi asukasta siitä mitä oli tehnyt. Hienosti toimittu kaiken kaikkiaan! :)"

"Nopea reagointi tilauksiin. Tilattujen töiden aikataulut pitävät paikkansa sovitusti.  Asiakkaan sähkönkäytön korvausmenettely aivan loistava juttu. Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kuivaustyössä tarvittava kalusto aivan omaa luokkaansa kilpaileviin yrityksiin verraten."

"Minuun otettiin hyvissä ajoin ja kohteliaasti yhteyttä ennen kuin kuivaus alkoi. Kaikki sujui aikataulun mukaan ja ennen kaikkea kaikki ihmiset, joiden kanssa asioin, olivat hyvin ystävällisiä. Kiitos!"

"Minusta koko kuivaus ja henkilökohtainen palvelu hoidettiin asiantuntevasti ja hyvin. Sain vastauksen heti, kun kysyin jotain asiaa."

"Minulla on täysi luottamus siihen, että tilaamalleni työlle löytyy lopulta oikea ratkaisu. Korpikorpi hoitaa kokonaisvaltaisesti tilatut työt, joka on mielestäni ensiarvoisen tärkeätä."

"Yrityksenne toiminta kaikilta osin on nopeaa ja luotettavaa sekä hyvin asiakaslähtöistä."

"Kiitos tosi nopeasta, ystävällisestä ja asiantuntevasta työstä!"

"Hyvä hinta / laatu-suhde, nopea toimitus ja raportointi."

"Homma toimii hienosti! Kartoitukset ja kuivatukset hoidetaan nopeasti ja ammattitaidolla. Raportit ovat selkeitä ja täsmällisiä. Sovituista asioista pidetään kiinni!"