Vesivahingosta käyttökuntoon yhdellä puhelinsoitolla

Korpikorpi Pikakuivauksen kehittämä kuivauspalvelu perustuu asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Siksi olemme kehittäneet asiakasystävällisemmän tavan kosteusvaurioiden korjaukseen. Kun taloyhtiössäsi sattuu esimerkiksi putkivuoto, saat meiltä avun hätääsi yhdellä puhelinsoitolla.

  • Saatuamme tilauksen, otamme ensi tilassa yhteyttä eri osapuoliin. Selvitämme, mitä on tapahtunut ja sovimme kuinka asiassa edetään.
  • Kun vesivahingon laajuus ja syy on kartoitettu, sovimme kaikkien osapuolien kanssa milloin voimme aloittaa vesivahingon korjauksen.
  • Korjaamme vesivahingon ”avaimet käteen”-periaatteella. Tämä tarkoittaa asiakkaallemme sitä, että voit puhelinsoiton jälkeen luottaa siihen, että vahinko korjataan alusta loppuun – vauriotarkastuksesta kohteen valmistumiseen.
  • Nimetty vauriotarkastajamme on projektin vastuu- ja yhteyshenkilö. Sekä asukas että isännöitsijä tietävät keneltä projektin edistymisestä voi tarvittaessa kysyä.
  • Vauriotarkastaja valvoo projektin edistymistä ja raportoi siitä säännöllisesti projektin loppuun asti. Eri osapuolten toiveet otetaan huomioon tiedonkulussa, jotta se olisi mahdollisimman sujuvaa.

Haluatko tietää lisää pikakuivauspalvelustamme? Tutustu kuivauspalveluumme tarkemmin näillä sivuilla.