Korpikorpi Oy – Vesivaurion korjausta vuodesta 1998

Korpikorpi Oy:n perusti Kari Korpi vuonna 1990. Korpikorpi ei aina ole ollut kuivausliike vaan aluksi yrityksen toimiala oli isännöinti. Siinä yhteydessä erilaiset vesivauriot ja niiden kuivausprojektit tulivat tutuiksi. Korven yli 10 vuoden kokemus kunnossapito-rakennusmestarin sekä isännöitsijän (AIT) tehtävistä toi idean pikakuivaus-palvelun tarpeellisuudesta.

Jokapäiväinen työ kosteusvaurioiden parissa synnytti tarpeen kehittää vesivaurioiden kuivaustoimintaa entistä paremmin asiakasta palvelevaksi. Me uskoimme, että usein hidasta vesivaurion kuivausta voidaan kehittää huomattavasti nopeammaksi. Vesivaurion kuivaus voitaisiin tehdä energiaa säästäen, siistillä tavalla ilman suurta melua aiheuttamatta muutakaan suurempaa häiriötä tilan käyttäjälle. Vesivaurion korjauksesta ei siis saanut aiheutua ylimääräistä haittaa asukkaalle tai isännöitsijälle.

Kehitystyön tuloksena syntyi asiakkaalle ystävällisempi kuivausliike

Asiakasystävällisemmän kuivaustavan perustaksi täytyi ensin kehittää kuivauslaite, jolla tavoite voitiin täyttää. Juhani Vilhunen tuli Kari Korven kumppaniksi kehittämään uutta kuivauslaitetta. Kehitystyön tuloksena syntyi KorVent – pikakuivauslaitteet. Kuivauskoneiden toimintaperiaate on patentoitu Euroopassa ja USA:ssa. Tuotekehityksen ohella Korpikorpi Oy kehitti pikakuivausmenetelmää sekä asiakasta huomioivaa palvelutoimintaa. Tavoitteena oli asiakkaan tarpeiden parempi ymmärtäminen. Tämä on vielä tänäkin päivänä pohjana yrityksemme menestyksekkäälle palvelulle.

Tänä päivänä olemme yksi kuivausliiketoimialan edelläkävijöistä. Suunnan määrää meillä aina asiakas ja hänen tarpeensa.  Tavoitteenamme on olla Suomen luotettavin kuivausliike. Luottamus ei synny sanoilla, vaan teoilla. Anna meidän vakuuttaa Sinut osaamisestamme!

Tekojen lisäksi toivomme, että meidät muistetaan persoonallisesta otteesta ja iloisesta asenteesta. Jo vuosien ajan myös joulukorttimme ovat olleet ainutlaatuisia. Kurkkaa tästä korttimme!

Auktorisointi

Korpikorpi Oy on Vahinkoalan auktorisointiryhmän (VAR) auktorisoima kuivausliike.  Vauriotarkastajat ovat kouluttautuneet pätevöityneiksi kosteuden mittaajiksi (PKM) ja VVT:n henkilösertifioiduiksi kosteuden mittaajiksi.